Ons team

Ellen Kuijken (Dierenarts)

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen; Myrthe, Loes en Stijn Maas.

Ik heb altijd geweten dat ik dierenarts wilde worden en heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Met mijn eigen dierenartsenpraktijk aan huis gaat nu mijn grootste droom in vervulling.

Na 2 jaar, wegens uitloting gestudeerd te hebben aan de Landbouw Universiteit Wageningen, ben ik in 1991 overgestapt naar de Dierengeneeskunde opleiding aan de Rijksuniversiteit Gent, waar ik in 1997 mijn diploma als dierenarts haalde.

Hierna ben ik gaan werken in dierenkliniek Veldhoven (nu gefuseerd met  dierenkliniek de Kempen) en daarna in dienst gekomen bij Dierenkliniek  Dommelen. Hier heb ik me steeds verder gespecialiseerd in de kleine huisdieren. Heb vele opleidingen en congressen doorlopen (o.a. een driejarige opleiding tot vak dierenarts kleine huisdieren en de Europese school voor  dermatologie). Ik werkte in deze tijd voornamelijk parttime in verband met mijn gezin.
Nu de kinderen naar de middelbare school gaan, krijg ik de ruimte om meer met mijn vak bezig te zijn. Ik heb dan ook heel veel zin om fulltime dierenarts te zijn, zeker in mijn eigen bedrijf.

Audrey Bruijns (Dierenarts)

“Via deze weg wil ik me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Audrey Bruijns en sinds 2012 ben ik aan het werk als dierenarts in zowel binnen- als buitenland. Na enkele jaren in de tropen te hebben gewerkt, ben ik in 2017 terug gekomen naar mijn geboortestad Eindhoven. Hier woon ik samen met mijn zoontje en twee honden. Vanaf 1 maart kom ik Ellen ondersteunen en kunt u mij op de dinsdag en de vrijdag treffen in de praktijk. Ik kijk er naar uit om u en uw huisdieren te ontmoeten!  
Audrey

Mieke Fransen (paraveterinair)

Ik ben opgegroeid tussen de paarden, honden, kippen, geiten, varkens en koeien. Vanaf hele jonge leeftijd ben ik al bezig met dieren en vind alles wat ook maar met een dier te maken heeft interessant. De keuze voor de opleiding tot paraveterinair op het Groenhorst College in Barneveld was daarom ook snel gemaakt. Na deze opleiding succesvol te hebben afgerond, ben ik begonnen aan de opleiding tot Veterinair Natuurgeneeskundig therapeut aan de Silverlinde in Breda. Door deze opleiding ben ik op een andere manier naar dier en baas gaan kijken. En dat maakt het natuurgeneeskundige, voor mij, erg bijzonder. Het mooie er van is, is dat deze 2 vormen goed te combineren zijn.

Je zult me in de praktijk overal tegen komen, zowel aan de telefoon en balie als in de spreek- en operatiekamer. Dit maakt het werk als paraveterinair veelzijdig. En is elke dag weer anders. Voor mij is het heel belangrijk om de dieren de beste zorg te bieden die ze verdienen en nodig hebben, zowel op regulier als natuurgeneeskundig gebied.

Lieke Groenen
Hoi! Ik ben Lieke Groenen, met mijn man en 3 kinderen woon ik in Bergeijk. Met 5 katten, 4 vogels en een vis is het een gezellige beestenboel bij ons thuis.

Al mijn hele leven hou ik van dieren. Vroeger werd een vogel met een lamme vleugel liefdevol verzorgd en vlinders werden uit het zwembad gered. Later heb ik (heel veel) kittens opgevangen en aan een goed huisje geholpen.

En nu, ben ik enkele jaren geleden aan de opleiding patraveterinair dierenartsassistente begonnen. Gedurende het grootste gedeelte van mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Dierenkliniek Riethoven, voor sommigen van jullie ben ik dus misschien al een bekend gezicht. Nu ik mijn diploma heb, ben ik erg trots om bij Dierenkliniek Riethoven te mogen werken!

Graag tot ziens in onze praktijk die op dierendag,  04-10 2014 officieel geopend is door de Burgemeester van Bergeijk, Driek van de Vondervoort.